Jump to content

Custom Search





Welcome to the Ford Flex Forum


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to the Ford Flex Forum. Like most online communities, you must register to create topics or post in our community - but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of the Ford Flex Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album and post photos. . .more!
Click here to create an account
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Blower Motor issues 2009 Limited


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 OFFLINE   Neilh

Neilh

    New Flex Member

  • Ford Flex Members
  • 1 posts
  • Region:Canada Prairie Provinces
  • Location:Edmonton
  • Current Vehicle:2009 Limited

Posted 07 January 2017 - 02:22 PM

Wasn't sure how to title this... having an issue with the heater blower motor. Now and then I can start the car and have no blower motor running. Most of the time it's fine, if it runs, it runs. Doesn't switch off while the car going. I can turn the car off and back on, nothing.... more often than not a well placed love tap on the right side of the top of the dash solves the problem... but not always. Not good in very subzero temps.... thoughts?

Edited by Neilh, 07 January 2017 - 02:23 PM.







Custom Search




Privacy Policy Terms of Service ·