Jump to content

Custom Search





Welcome to the Ford Flex Forum


Sign In 

Create Account
Welcome to the Ford Flex Forum. Like most online communities, you must register to create topics or post in our community - but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of the Ford Flex Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album and post photos. . .more!
Click here to create an account
 
Guest Message by DevFuse

Feel Faster?  We're Now on a Dedicated Server!


Photo
- - - - -

Blinking cel misfire


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OFFLINE   Jos772

Jos772

    New Flex Member

  • Ford Flex Members
  • 1 posts
  • Region:U.S. Southern Atlantic
  • Location:Fort pierce florida
  • Current Vehicle:2011 flex ecoboost awd

Posted 11 October 2016 - 06:45 PM

New to the forum. I have a 2011 ecoboost awd i love this thing.

Friday after going for a quick drive after a storm( hurricane matt)
All of a sudden it started to sputter..
I got home cel came on an started blinking.
I shut it off tried to resart it an it cranked for a few seconds and started but shakes and is in limp mode..
I pulled codes an it said cylinders 1&5 misfire and lowfuel pressure on both..
Yesterday i went to the dealer and first off they had no clue flexs came with exoboost.. then said it would be $720 to replace 2 coils and sparkplugs because they would have to remove the intake manifold.. which they dont on these since its they aluminum one that doesnt go over the plugs..
So it was obvious to me they had no clue what they were doing.. i bought the plugs and coils changed them myself.
And..
Its still doing the same thing.. could it be the injectors?..
I ordered them i will receive them tomorrow.. any thing else that might ve wrong..
I mever had issues with it before this .. any help would be greatly appreciated!

#2 OFFLINE   scotty5484

scotty5484

    New Flex Member

  • Ford Flex Members
  • 64 posts
  • Location:Ilinois/Michigan
  • Current Vehicle:2010 Flex Limited Ecoboost, 2011 Camaro SS/RS conv. and 2002 Ford Ranger Edge

Posted 12 October 2016 - 09:47 AM

I had the same problem and they diagnosed it as a bad injector and it was covered under the warranty.








Custom Search




Privacy Policy Terms of Service ·