Jump to content

Custom Search





Welcome to the Ford Flex Forum


Sign In 

Create Account
Welcome to the Ford Flex Forum. Like most online communities, you must register to create topics or post in our community - but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of the Ford Flex Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album and post photos. . .more!
Click here to create an account
 
Guest Message by DevFuse

Feel Faster?  We're Now on a Dedicated Server!


Photo
- - - - -

Sulfur Smell During Hard Acceleration


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 OFFLINE   AndrewGS

AndrewGS

    New Flex Member

  • Ford Flex Members
  • 1 posts

Posted 18 July 2016 - 02:47 PM

OK, my 24K mile '14 EB has been doing this for a while. Lay into the throttle and you get a sulfur smell in the car about 30 seconds later. The first time it was BAD, like real bad. I thought there was some kind of leak or something in the area I was driving, but after noticing it a few more times when stepping on the gas I knew it was the car.

 

Car runs good otherwise except for an occasional mildly rough light load stumble, almost like a miss, but it goes away and stays away for quite a while before happening again.

 

Any ideas?








Custom Search




Privacy Policy Terms of Service ·