Jump to content

Custom Search





Welcome to the Ford Flex Forum


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to the Ford Flex Forum. Like most online communities, you must register to create topics or post in our community - but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of the Ford Flex Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album and post photos. . .more!
Click here to create an account
 
Guest Message by DevFuse

Feel Faster?  We're Now on a Dedicated Server!


Photo
- - - - -

Lost power and CONSTANT Ecoboosting


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 OFFLINE   Jagpowderhound

Jagpowderhound

    New Flex Member

  • Ford Flex Members
  • 3 posts
  • Region:U.S. Southern Atlantic
  • Location:Richmond, VA
  • Current Vehicle:Flex limited

Posted 02 October 2014 - 08:13 PM

I have a 2013 Limited and loved it! It was always a kick to drive. Not quite "pin you to your seat" acceleration, but not far from it either. My father borrowed my car for a trip to the Midwest and when he got back, I noticed that the power seemed lost. That, and the ECOBoost that used to only come on when I would mash down at highway speeds is coming on just about all the time. Even my young kids have been asking me why my car is so loud now? I took it to the dealer and the service manager actually took a test drive with me and said it seemed ok to him. Damn! There's no more zip and instead of a kick of power that needs to be controlled, there is instead a HELL of a lot of engine noise - sort of like a 4 cylinder engine working hard as hell to go nowhere fast. Any suggestions?!






Custom Search




Privacy Policy Terms of Service ·