Jump to content

Custom Search





Welcome to the Ford Flex Forum


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to the Ford Flex Forum. Like most online communities, you must register to create topics or post in our community - but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of the Ford Flex Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album and post photos. . .more!
Click here to create an account
 
Guest Message by DevFuse

Feel Faster?  We're Now on a Dedicated Server!


Photo
- - - - -

2013 Flex HD Radio Acquiring Signal Off & On


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OFFLINE   Randybernacki

Randybernacki

    New Flex Member

  • Ford Flex Members
  • 6 posts
  • Region:Decline
  • Location:Naperville
  • Current Vehicle:2013 Ford Flex Limited AWD Ecoboost

Posted 08 June 2013 - 07:29 AM

Purchased a new 2013 Flex with factory Sony HD radio. When the HD signal is acquired the sound is outstanding. The problem is that the radio acquires and then looses the HD signal often enough to be annoying. Is there a fix for this? I had a 2008 BMW 750iL that had HD and never experienced this.

#2 OFFLINE   FordCustomerService

FordCustomerService

    New Flex Member

  • Official Ford Motor Co
  • 265 posts
  • Region:Decline
  • Location:Dearborn, MI
  • Current Vehicle:Ford

Posted 10 June 2013 - 09:30 AM

Hi Randybernaki,

 

I’d like to look into this for you. Please private message me your VIN, current mileage, dealer name/location, your best daytime number, and your full name; I’ll get started.

 

Meagan








Custom Search




Privacy Policy Terms of Service ·