Jump to content

Custom Search





Welcome to the Ford Flex Forum


Sign In 

Create Account
Welcome to the Ford Flex Forum. Like most online communities, you must register to create topics or post in our community - but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of the Ford Flex Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album and post photos. . .more!
Click here to create an account
 
Guest Message by DevFuse

Feel Faster?  We're Now on a Dedicated Server!


Photo
- - - - -

Not too happy right now


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   kmiller

kmiller

    New Flex Member

  • Ford Flex Members
  • 15 posts
  • Location:United States
  • Current Vehicle:2010 Ford Flex

Posted 21 September 2011 - 01:07 PM

Hi, I have a 2010 Flex Ecoboost. Purchased in Feb. 2011. It has 10000 miles now. It is in the shop for the 5th time in 2 1/2 months. It will slip into neutral at times when accelerating. It has had the feeling of being bumped from behind. We have had speed variations at speeds above 45mph. We have even had enough of a speed variation at 70 mph on cruise control that cruise control shuts off. I have contacted Ford Care. They have now instructed the dealer to just give it back. They have not been able to duplicate any problems enough. They have reprogrammed ecoboost. Put a transmission plate in. Replaced entire accelerator assembly. Replaced throttle. Now Ford is telling me that until it does it ALL THE TIME their hands are tied! So today I get to pick it up after they have had it for another WEEK and they have not done anything to it! I love my Flex, but this is ridiculous! Anyone have any helpful info? I have started looking into the lemon laws as well.

#2 OFFLINE   buyamerican

buyamerican

    New Flex Member

  • Ford Flex Members
  • 11 posts

Posted 01 January 2012 - 09:26 PM

Sorry about your problem. FWIW, I have had my Flex for three years now (55k) and it has been great. We have had only one major problem - the A/C - but other than that it is doing fine.

#3 OFFLINE   Notgrownup

Notgrownup

    New Flex Member

  • Ford Flex Members
  • 56 posts
  • Location:Eastern NC
  • Current Vehicle:2012 Flex SE

Posted 03 January 2012 - 04:54 AM

It sucks but until they can replicate the issue it's hard for them to pin point the Proble...Had a Problem with my 05 Taurus and they never could figure out what it was...Ended up being tires...Go figure...Same happened with My Harley drive train....

#4 OFFLINE   Flex2010eco

Flex2010eco

    New Flex Member

  • Ford Flex Members
  • 1 posts
  • Location:Minnesota
  • Current Vehicle:Flex

Posted 20 January 2012 - 06:49 PM

Ours does the same thing. Been exactly where you are. Frustrated. Got nowhere too.






Custom Search




Privacy Policy Terms of Service ·