Jump to content

Custom Search





Welcome to the Ford Flex Forum


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to the Ford Flex Forum. Like most online communities, you must register to create topics or post in our community - but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of the Ford Flex Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album and post photos. . .more!
Click here to create an account
 
Guest Message by DevFuse

Feel Faster?  We're Now on a Dedicated Server!


Photo
- - - - -

HELP PLS - Car Won't start & Anti-theft indicator Blinking


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   NajeebAlGhamdi

NajeebAlGhamdi

    New Flex Member

  • Ford Flex Facebook
  • 1 posts

Posted 29 July 2011 - 04:03 AM

Hi All,

Please I need your help, I don't know what happened by car won't start and the Anti-theft indicator is blinking, what could be the problem?

Note: I've attached the Anti-theft indicator image

Regards,
Najeeb

Attached Files


Edited by NajeebAlGhamdi, 29 July 2011 - 04:04 AM.


#2 OFFLINE   roblectric

roblectric

    New Flex Member

  • Ford Flex Members
  • 78 posts

Posted 29 July 2011 - 02:25 PM

Just a stab in the dark , try disconnecting your battery for 30 minutes. While you wait, get your manual and read everything you can find about that anti theft symbol. Good luck.

#3 OFFLINE   bomos68

bomos68

    New Flex Member

  • Ford Flex Members
  • 1 posts
  • Region:Middle East
  • Location:dubai
  • Current Vehicle:flex

Posted 17 June 2015 - 01:57 PM

i had to change the fuse box and now the lights are blinking inside, with the car on.



#4 OFFLINE   GrySql

GrySql

    New Flex Member

  • Ford Flex Members
  • 223 posts
  • Region:U.S. Pacific Coast
  • Location:SoCal
  • Current Vehicle:Fusion Hybrid

Posted 17 June 2015 - 05:41 PM

i had to change the fuse box and now the lights are blinking inside, with the car on.

I had a similar problem and this procedure worked for me. 

It's worth a try:

 

1. Disconnect the 12v Battery Negative cable terminal.

2. Put the car's key in the ignition and turn it to the Accessory position and leave it that way.

3. Now go back and re-connect the 12v Battery Negative cable.

4. Go back to the car key and try to start the car.

5. Are the dash lights still blinking?

 

If that doesn't help, disconnect the 12v Battery and double check all the connections to the Fuse Box.


Edited by GrySql, 17 June 2015 - 05:48 PM.







Custom Search




Privacy Policy Terms of Service ·